За мажи


MEMORY влошки за стапала

990.00 МКД 290,00 МКД

Slim n Lift стегач за мажи

1990.00 МКД 390,00 МКД

BTALL-Влошки за Висина

1090.00 МКД 690,00 МКД

4D соларен масажер

1090.00 МКД 690,00 МКД

4 во 1 Инфрацрвен Топломер

1990.00 МКД 1.190,00 МКД

Црна Маска за лице

690.00 МКД 290,00 МКД

NOVA 1600W Фен

890.00 МКД 590,00 МКД

ZERO SMOKE

1590.00 МКД 790,00 МКД

3 во 1 Пакет за Здравје

1890.00 МКД 1.190,00 МКД

Elite блендер (со 17 делови)

3690.00 МКД 2.490,00 МКД

Pull Reducer справа за вежбање

1190.00 МКД 790,00 МКД

Zip Up чорапи со компресија

1090.00 МКД 490,00 МКД

Kinoki Detox Подлога

790.00 МКД 449,00 МКД

Уред Против 'рчење

1490.00 МКД 890,00 МКД

HOT Термална лепенка

790.00 МКД 490,00 МКД

Фитнес маица за слабеење No.1

Изгледајте од 5 до 10 килограми послабо со новиот Slim n Lift стегач за мажи… доживејте целосна трансформација на телото за само неколку минути!

1990.00 МКД 990,00 МКД

  • 1