Мобилна Галантерија


Power bank 5600mAh

890.00 МКД 490,00 МКД

3D Зголемувач на екран

790.00 МКД 350,00 МКД

Магнетен Држач за мобилен

Користете го магнетиот држач само еднаш и ќе се прашувате зошто сте чекале толку долго за да се префрлите од она што сте го користеле порано!

890.00 МКД 490,00 МКД

Држач со растеглив механизам за смартфони

Универзален - држач на мобилен за радијаторот на автомобилот за смартфони до 6 инчи

790.00 МКД 399,00 МКД

  • 1