Технологија и опрема


Компресор за воздух

2790.00 МКД 1.490,00 МКД

Full HD 1080p ​HDMI со HDMI кабел

780.00 МКД 290,00 МКД

Transformers Оптички маус

890.00 МКД 490,00 МКД

Џебна вага за куфери

990.00 МКД 490,00 МКД

BOSS Кварц Греалка

2450.00 МКД 1.890,00 МКД

BOSS Греалка

1990.00 МКД 1.290,00 МКД

Слушалки Ditmo

1390.00 МКД 790,00 МКД

Интелегентен Часовник

2480.00 МКД 1.599,00 МКД

SOZI Mega Bass Слушалки

990.00 МКД 690,00 МКД

Аларм против кражба на Велосипеди

Wireless ​Алармот против кражба на Велосипеди, е со силен звук 110dB на вибрации. Заштитен со лозинка, отпорен на временски услови, со испорачана батерија.

990.00 МКД 490,00 МКД

HD1080P DVR Камера за кола

2690.00 МКД 1.990,00 МКД

Full HD Водоотпорна Камера

4990.00 МКД 2.490,00 МКД

Beats Pill XL Безжичен Звучник

2290.00 МКД 1.690,00 МКД

5 во 1 безжични слушалки

1690.00 МКД 990,00 МКД

3D Зголемувач на екран

790.00 МКД 350,00 МКД

10 во 1 MP3- FM модулатор за во кола​

​Направете го патувањето подобро со 10 во 1 MP3 плеер FM модулаторот за музика во автомобил.

990.00 МКД 590,00 МКД

Smart watch- паметен часовник

2190.00 МКД 1.390,00 МКД

E-Table

2490.00 МКД 1.090,00 МКД

Bushnell Двоглед

1990.00 МКД 1.389,00 МКД

  • 1