За Бања


Држач за пешкири

2590.00 МКД 1.490,00 МКД

Растегливо црево

1690.00 МКД 890,00 МКД

Bubble Bra за перење

990.00 МКД 599,00 МКД

3D Туш Завеса

1090.00 МКД 599,00 МКД

Чешма и бојлер 2 во 1 за греење на вода

Инстантна Чешма и бојлер во еден уред, која е идеална за брзо загревање на водата. Се карактеризира со едноставна и безбедна употреба, но со модерен дизајн и комбинација на бело-сива боја која совршено се вклопува во внатрешноста на секоја кујна.

3290.00 МКД 2.390,00 МКД

  • 1