За Кујна


Мини чоколадна фонтана

1990.00 МКД 1.090,00 МКД

Кујнска електрична скара

4590.00 МКД 1.990,00 МКД

Отварач 7 во 1 Kitchen Can Do

450.00 МКД 199,00 МКД

Riddex -Против штетници

1190.00 МКД 590,00 МКД

Snackeez 2 во 1 чаша

789.00 МКД 439,00 МКД

Royal line керамичка тава

1590.00 МКД 890,00 МКД

Non-Stick Тенџере за пржење

1320.00 МКД 790,00 МКД

Чешма и бојлер 2 во 1 за греење на вода

Инстантна Чешма и бојлер во еден уред, која е идеална за брзо загревање на водата. Се карактеризира со едноставна и безбедна употреба, но со модерен дизајн и комбинација на бело-сива боја која совршено се вклопува во внатрешноста на секоја кујна.

3290.00 МКД 2.390,00 МКД

INOX Вакуум Бокал

1390.00 МКД 890,00 МКД

Elite блендер (со 17 делови)

3690.00 МКД 2.490,00 МКД

  • 1