Порцелан


Покажи:
Подреди по:

Двоспратен Порцелански тањир и тањир за торта

Двоспратен Порцелански тањир и тањир за торта 100% Високо квалитетен порцелан Италијански ..

2,500.00 ден. 1,100.00 ден.

Есцајг 241 од 24 парчиња

Есцајг 241 од 24 парчиња Есцајгот е составен од Инокс со добар квалитет Италијански Дизајн ..

2,500.00 ден. 1,200.00 ден.

Есцајг од 24 парчиња

Есцајг од 24 парчиња Високо квалитетен Есцајг составен од Инокс Италијански Дизајн ..

3,000.00 ден. 1,800.00 ден.

Кристален Свеќник

Кристален СвеќникВисоко квалитетен Кристален СвеќникСоставен од 100% Кристал Се користи и како ..

3,000.00 ден. 1,400.00 ден.

Кристална Жардињера Бохемија

Кристална Жардињера Бохемија Составена од високо квалитетен кристал  Чешки дизајн ..

4,000.00 ден. 2,900.00 ден.

Порцелански Апетисан

Перцелански АпетисанСоставен од 4 компактни Поцелански дела (Одделно Употребливи)Високо Квалитетен П..

2,990.00 ден. 1,850.00 ден.

Порцелански Апетисан од 3 здели и тањир

Порцелански Апетисан од 3 здели и тањир Составен од 3 компактни порцелански здели (Одделно уп..

1,800.00 ден. 900.00 ден.

Процелански Апетисан од 7 здели и дрвен послужавник

Порцелански Апетисан од 7 здели и дрвен послужавник  Составен од 7 порцелански делови (О..

2,000.00 ден. 1,150.00 ден.

Сет Порцелански Филџани

Сет Порцелански Филџани 6 Одделни Порцелански Филџани со постоље 100% Високо квалитетен порц..

2,900.00 ден. 1,350.00 ден.

Loading...