4 во 1 Инфрацрвен Топломер

-25% 4 во 1 Инфрацрвен Топломер

Опис на производот:


1.Прецизно мерење без-контакт

2.Вграден ласерски покажувач

3.Избор да се префрли помеѓу ° C и ° F

4.Резолуција до 0,1

5.Автоматско зачувување на податоците & Автоматско исклучување

6.Аларм функција кога температурата е над 37.8 0C

7.LCD дисплеј

8.Меморизирање на последните 32 мерења

9.Точно и брзо мери за 1 секунда

10.4-во-1 функции (уво / челото / амбиент / време)

11. Погоден за доенчиња и возрасни

12. Издржлива напредна инфрацрвена технологија, користете го колку сакате без ограничување.


Техничка спецификација:


 • Точност: + 0,3 oC (+0,6 на)
 • Мерење: 5cm-15cm (2Во-5.9in)
 • Диодниот ласер: Излез <1mW, бранова должина 630-670nm, класа 2 (ii) ласерски производ
 • Спектрален одговор: 6-14um
 • Исклучување: автоматско исклучување по 7seconds, приближно
 • Големина: 100 * 45 * 150mm
 • Моќност: батерија 9V


Карактеристики:


1.Лесно чистење, само со користење на влажен памук за чистење на сондата

2.Работи само со притискање на едно копче, многу едноставно за користење.

3.Зелена светлина, лесна за читање на екранот.

4.Различни биип звуци ќе алармираат кога ќе се регистрира треска .

5.Секој знае дека треската ги прави луѓето болни, високата температура е дури опасна по животот, треба да се обрне внимание на температурата на вашето тело и на вашето семејство.

Вашата нарачка можете да ја направите со кликање на копчето *КУПИ* или на 071 672 729

Ви Благодариме! • Код на продукт: 5468486
 • Достапност: Достапност
 • 1,590.00 ден.
 • 1,190.00 ден.
Loading...