Super Clean Gel за чистење

-41% Super Clean Gel за чистење

Опис на производот:

Се прашувате како да ги исчистите ситните нечистотии по тастатурата на компјутерот. Одлуката веќе е тука - Super Clean Gel. Револуционерниот сунѓер продира и во тешко достапните површини.

Super Clean Gel се користи за чистење на мобилни телефони, компјутери, тастатури, автомобилски табли, далечински, принтери и др. Чистите лесно и брзо - само залепете го гелот на нечистата површина, притискате и воала - толку едноставно! 

Тајната на Super Clean Gel лежи во специјалниот гел формула која ги убива микробите. Сунѓерот може да се користи постојано - до 12 месеци. Составот на Super Clean Gel е биоразградлив и не ја загадува животната средина. Безопасен е за здравјето на луѓето.

 

Состав:

 • Вода
 • Sesbania гума
 • Глицерин
 • Бактерицидно
 • Фиксатор


Начин на употреба:

1. Извадете го производот од пакувањето. Гмечете го за околу 10 секунди.

2. Поставете го на површината која ќе ја чистите, притиснете и повлечете. Не остава траги!

3. Свиткајте го,стиснете го и нечистотијата останува "фатена" во внатрешноста нејзина. (Нечистотијата, која поминала во внатрешноста на Super Clean Gel, нема да се прелее по рацете или на следната површина која ќе ја чистите).

4. Super Clean Gel се користи постојано до моментот кога ќе ја промени бојата. Промената на бојата значи дека капацитетот на апсорбција и pH нивото се намалени во голема мера.

 

Добро е да знаете:

 • Super Clean Gel треба да се чува во пакувањето, бидејќи постои опасност од сушење.
 • Да не се употребува при промена на бојата.
 • Super Clean Gel нема својства на растворувач, не го отстранува мрсните дамки.
 • Да не се дава на деца.
 • Super Clean Gel - за лесно и брзо чистење на прашина и облоги по тастатурата, телефон или далечинскиот!


Super Clean Gel за чистење на: 

 1. Мобилни телефони
 2. Компјутери, 
 3. Тастатури, 
 4. Автомобилски табли, 
 5. Далечински, 
 6. Принтери, 
 7. Гејмерски конзоли. 

Чистењето е едноставно, лесно и удобно.

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!  

ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон.Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.

Ви Благодариме!
 • Код на продукт: 5486488
 • Достапност: Достапност
 • 290.00 ден.
 • 170.00 ден.
Loading...