Справа за вежбање - Revofex Xtreme

  • Шифра: 000104
  • 1890.00 МКД 890,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Мала теретана дома!

Само 5 минути на ден вежбање!

Затегнете ги: 

✔︎ стомачните мускули, 

✔︎ рамото, 

✔︎ бицепсите, 

✔︎ трицепсите, 

✔︎ грбот, 

✔︎ задникот, 

✔︎ бутовите ...

Со справата за вежбање можете да комбинирате дури 44 различни вежби!

Погледнете ја официјалната реклама со сите вежби

Вашата нарачка можете да ја направите со кликање на копчето *КУПИ* или на 071 672 729Продукти од иста категорија