WhiteLight систем за избелување на заби

  • Шифра: 000045
  • 1390.00 МКД 890,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Опис

Белеењето на забите со системот WhiteLight е иновативен метод, кој ги пренесува избелувачките процедури од стоматолшката ординација во домот.

Активната состојка на системот е 10% карбамид пероксид.Тоа е истата состојка, која стоматолозите ја користат при скапите процедури на белеeње. Состојката има силен избелувачкии антибактериски ефект.

Системот Whitelight ги содржи сите предности нанормалната ласерска процедура за белеeње на забите, со што истовремено е поефективен, со подостапна цена, привлечен надворешен изглед и лесен за употреба.

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!  

ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.

Ви Благодариме!

Погледнете го и официјалното видео подолу !!!


Продукти од иста категорија