Машки тример за подстрижување - Sonic groom

  • Шифра: 000461
  • 1500.00 МКД 990,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Прецизно подстрижување и безбедно бричење!

Брзо и лесно отстранување на влакна низ телото.

Мултифункционален уред кој ќе ви помогне да ја отстраните несаканата коса брзо и безболно, притоа без да користите вода или пена за бричење

Вашиот сигурен помошник во остварување на совршен изглед секој ден!

Sonic Groom е идеален за

✔︎ Обликување на совршена брада

✔︎ Обликување на фризура

✔︎ Отстранување на косата околу вратот

✔︎ Отстранување на влакната од грбот, стомакот и рамениците

Дизајниран да отстрани влакна на области кои со жилети и ножици е незгодно!

Ослободете се од несаканите влакна со само еден чекор!

1. Брзо и лесно отстранување на влакна низ телото.
2. Прецизно обликување на брада, бекембарди, мустаќи, итн.
4. Нема болка и потреба од пена за бричење.

Идеален за подарок!!

Можете да го понесете секаде со вас и во секое време да изгледате совршено!

ВАЖНО!!!

- Не се мокри.
- Ако користите само како тример без додатоци, поставете прст на белото копче на страната на главата за сечење и чувајте го под 45 степени.
- Ако се користи главата за бричење, чувајте ја под 90 степени.
- За поголема моќност, почекајте да се вчита (индикаторот трепка зелено) пред да се користи.

Продукти од иста категорија