Четка за отстранување влакна од миленици

  • Шифра: 000525
  • 1400.00 МКД 890,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Вашето домашно милениче остава влакна каде и да оди?

И тоа е невозможно да се исчисти кога станува на вашата облека.

Се обидувате со ролери да го исчистите вашето место, но за да го добиете сето тоа ви треба лист по лист? Повеќе НЕ!

Запознајте се со Рeusable pet fur remover, екстра голема четка , која со леснотија го отстранува крзното и влакното и веднаш се чисти во база за самочистење.

Карактеристики на производот:

Лесен за користење 
Отстранува крзно двострано 
Лесно се празни 
Совршена за брзо одстранување на влакна

Продукти од иста категорија