Стимулатор за зацврстување на стомачни

  • Шифра: 000543
  • 2000.00 МКД 790,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Оформете ги вашите стомачни мускули без напорно вежбање!

ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите. 

Не штети за човечкото тело и само уживајте во здравиот фитнес.


Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите мускули на телото и да добиете совршена фигура по последователна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво). 

Ергономски дизајниран насочен кон вежбање на стомачни мускули. Едноставно користење! Дизајниран со ергономијата насочена кон абдоминална мускулна вежба. 

Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои се задолжителни за да помогнат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите. 

Тоа е еднакво на 2000м трчање, и 60 минути на вежбање.

Можете да го користите овој EMS ab тренер во секое време, насекаде. Тој е супер лесен и ултра тенок.

Алуминиумски гел со висок квалитет, спроводливоста ја подобрува за 30%.

ON / INC: притиснете еднаш за да го вклучите, притиснете повторно да го зголемите интензитетот, содржи 4 нивоа на интензитет, 

Притиснете повеќе пати, и ќе продолжите да го зголемувате интензитетот (ако го вклучите механизмот, но не го зголемите интензитетот, тој автоматски ќе се исклучи по 30 секунди).

OFF / DEC: кога интензитетот не е најмал, притиснете го намалувањето на интензитетот, тогаш интензитетот е најмал, притиснете го и ќе се исклучи.

ПРОГРАМА: има шест режими, еднаш притиснете, еднаш го менувате режимот.
Ве молиме прочитајте ги Упатствата пред употреба.

Спецификација:

  • Големи:18 * 16,8 см
  • Главно материјално тело: ПЕТ смола гел
  • Пад: полиакриламид
  • ЕМС уреди: 3 ААА батерии (не се вклучени)
  • Влезен извор на енергија: 100-240V, 50 / 60Hz
  • Излез: DC5V 1000mA

Забелешка:

  • На следниве лица не им е дозволено да го користат производот или може да предизвикаат несреќи, проблеми со кожата и телото:
- Интернационално трансплантиран електронски медицински уред, како што се пејсмејкери
- Електронска медицинска опрема за поддршка на живот како вештачка кардиопумонарна машина
- Електронски медицински помагала поврзани со телото, како што е електрокардиограм скенер
- Жените кои се бремени или неодамна родиле.

- Не користете го кога спиете

=======================================

Продукти од иста категорија