WIPER WIZARD - Четка за чистење на брисачите на автомобилот

WIPER WIZARD - Четка за чистење на брисачите на автомобилот
  • Шифра: 000597
  • 1000.00 МКД 490,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Претворете ги старите брисачи во нови!

Безбедно и ефикасно решение за сите брисачи!

Вашите бришачи ќе работат како нови, повторно ќе ја одржуваат видливоста и ќе ги подобрат перформансите на возењето со WIPER WIZARD.

WIPER WIZARD има научно дизајнирани микрокристали кои ги измазнуваат оние груби рабови што предизвикуваат гребење на вашата шофершајбна.Toj ќе ве спаси од неволјите за менување на вашите четкички на брисачите.

Лесен e за користење, eдноставно лизнете го волшебникот за бришење на работ на четкичката на бришачот и лизгајте го наназад и нанапред низ целиот нож.Потоа само избришете ги сите вишок остатоци со вклучените микрофибер крпи.

Карактеристики:

Ги остри 

Ги чисти

 Ги обновува постојните четки за бришење на шофершајбната

Заштедува време, пари 

Ја подобрува управливоста и безбедноста на вашето возење!


Продукти од иста категорија