Апарат за мерење на притисок дигитален

  • Шифра: 000086
  • 2290.00 МКД 1.590,00 МКД
+
-

· Нарачајте без никаков ризик

· Достава низ цела Македонија

· Плаќање при достава

· topprodukti.fastDelivery

Апарат за мерење на притисок дигитален

  • Високо Квалитетен апарат за мерење на притисок со целосно автоматско мерење на крвен притисок и пулс на зглобот
  • Овој Апарат содрж  LCD екран со висока резолуција
  • Специјално дизајниран и прилагоден за постари лица 
  • Апаратот содржи сертификат од светската здравствена организација 
  • Мулти функционален апарат кој може да се користи во било која средина 
  • Работи на батерија ААА 

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!  

ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.

Ви Благодариме!


Продукти од иста категорија