-59%
, , ,

Дизајниран гардеробер за чевли/ТК-8076


1,090.00 ден 2,690.00 ден

Големина (cm): 60 x 30 x 106

МОДЕЛ:TK-8076

 

Спецификации:

1. 6  Полици

2. До 18 парчиња чевли

3. Зачувајте простор и воедно одлично изгледа и го декорира просторот 

4. Различни дизајни достапни( во зависност од расположливата залиха)

1,090.00 ден 2,690.00 ден