-50%

Заштитен панел од сончеви зраци за автомобил


650.00 ден 1,290.00 ден

Прв од ваков вид на панели кој штити од сончевата светлина.

Визирот се состои од два панели – темен за во текот на денот и жолтеникав за во текот на ноќта и во текот на магла и комплицирани услови на патот.

Жолтиот панел, исто така, го зголемува контрастот на сликата при слаба светлина и најмногу при магла, додека во исто време го намалува одблесокот.

Визирот ги засилува обоените нијанси и контрастот, додека го намалува одблесокот на сончевата светлина и сјајот.

Тој ги штити очите од зраците преку ден, а ноќе ги одбива директните заслепувачки светла на фаровите во сообраќајот.

Обезбедува подобра прегледност на патот при:

✅ Јака сончева светлина

✅ Заслепувачки светла на фаровите на автомобилите во текот на ноќта

✅ При снег и дожд

✅ При густа магла

Визирот се состои од дебел, траен и безбеден плексиглас. Благодарение на прилагодливиот клип, го прилагодувате лесно на саканата висина.

Обезбедува 180 степени агол за најдобар поглед. Кога панелот не се користи, лесно се затвора и може да го соберете и чувате на друго погодно место.

Подарете си удобност при возење и ставете крај на досадните одблесоци кои иритираат и го заморуваат Вашето вид, за време на возење.

Карактеристики:

Дебелина: 1.5 mm
Материјал на куќиштето: органско стакло
Димензии: 310 x 55 x 180 mm

Како да нарачате:
За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *НАРАЧАЈ ТУКА* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

650.00 ден 1,290.00 ден