-51%
,

Магнетна мрежа против комарци и инсекти


490.00 ден 990.00 ден

Нема повеќе комарци во вашиот дом

Мрежата за инсекти е со магнетно закопчување, со неа во вашиот дом ќе влегува исклучиво свеж воздух.

Таа ги блокира досадните инсекти без штета за нив или на животната средина.

Благодарение на 16-те магнетни брави, распоредени на стратешки локации, сите можат да влегуваат и излегуваат слободно. Ако рацете ви се зафатени, мрежата со нејзиното магнетно закопчување ќе се затвори автоматски по вас.

Заштедите пари и уживајте мирно на свежиот воздух!

По крајот на сезоната, едноставно ја преклопувате и складирате до следната – лесно, брзо и погодно.

Мрежата е погодна за единечни врати, лизгачки врати … за речиси сите врати!

Со мреќата веќе не треба да станувате, за да отворате и затворате по мачката или кучето секој пат, а најфините нишки ги држат и најмалите инсекти подалеку од вашиот дом. Волшебната мрежа со магнетно закопчување е најдобро средство против комарци и против инсекти.

Карактеристики:

Големина: 90 x190 см
Број на магнетни брави: 16
Веднаш се отвора, магично се затвора!
18 нитни со украсна капа

Како да нарачате:
За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *НАРАЧАЈ ТУКА* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон.Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

490.00 ден 990.00 ден