-61%
, , , ,

Масажер за грбот, рамената и вратот/Shiatsu


2,190.00 ден 5,590.00 ден

⭐️ Заштедете на скапите масери ⭐️

Одличен продукт за сите оние кои долго време поминуваат во седечка положба

Можете да се масирате каде ке посакате, во вашиот дом, во автомобил или во канцеларија додека работите

Опис:

Ви го претставуаваме масажерот за грб, рамо и врат, мултифункционален масажер кој е многу удобен и лесен за употреба.

Го елиминира стресот и заморот, ја ублажува тензијата на мускулите!

Само ставете го масажерот на вратот или рамењата, кликнете на копчето да се вклучи и уживајте во масажата.
Ритамот на масажата ќе ви овозможи да ја подобрите циркулацијата на крвта и да ги отстраните мускулните грчеви.
Исто така, ќе го подобри лимфниот проток, што во голема мера ќе го зголеми имунитетот и општата состојба на организмот.

 

Функција:

 1. Тежина: 1,893 кг
 2. Пакување: 36 x 21 x 12
 3. Оценето време на работа: 10 минути
 4. Напон: 220V, 50Hz
 5. Номинална моќност: 50 вати
 6. Материјал: ПУ кожа, перфорирана ткаенина
 7. Ја нормализира циркулацијата на крвта
 8. Ја ублажува тензијата на мускулите
 9. Ја прилагодува фигурата во колковите и нозете
 10. Пријатен материјал: надвор од синтетичка кожа, во внатрешноста е обложен со перфорираната ткаенина
 11. Постојат ракави во кои ги вметнувате рацете со кои масажерот може да се движи низ телото
 12. Електронскиот контролен панел се наоѓа “на врвот на дното”, што го олеснува контролниот процес при користење на контролната табла.
 13. Не треба да ја наведнувате главата  за да го видите режимот на панелот
 14. 18 варијации на масажата, во зависност од програмата и интензитетот
   

Пред да започнете со употреба, ве молиме прочитајте го упатството за употреба што укажува на точен начин за негово користење, а особено во делот “Безбедност”. Чувајте го овој прирачник близу, бидејќи тоа е вашиот водич за безбедно и ефикасно користење на апаратот.

 

Делови и ефикасност:

10 + 1 режими, нов посилен режим, може да достигнат 18 типа функции за масажа. Го опушта вратот и рамената, го олеснува мускулниот замор и напнатоста.

Можете да изберете да го масирате левото или десното рамо индивидуално за да ја ослободите болката во рамото, замор на мускулите, грчеви во вратот и многу повеќе. Вградената вреќа со песок не само што додава на тежина, туку и ги подобрува перформансите на масерот со зголемување на вибрациите на функцијата на потапкување (the tapping function).

 

Операција и употреба:

1. Подготовка пред употреба: Приклучете го приклучокот во електричен штекер. Отстранете го целиот накит и цврсти предмети од телото во пределот што треба да се масираат – обетки, ѓердани, ремени и друго. Ставете го масажерот на подрачјето на телото што треба да се масира и проверете дали е цврсто прицврстен.

2. За да ги стартувате програмите за автоматско потапкување (the tapping function): Откако ќе го вклучите во мрежата, ќе чуете звучен сигнал од уредот и тогаш светлината ќе се претвори во црвена боја. Притиснете го копчето “Start / Mode” за 2 секунди, единицата ќе започне да работи, црвената светлина ќе престане да трепка и ќе премине во сина боја кога масерот оди во режим на автоматска масажа. Светлото ќе биде сино кога уредот ќе помине низ сите автоматски програми за масажа од 1 до 18.

3. За прилагодување на интензитетот на масажата: Притиснете го копчето “+” и изберете ја поставката за интензитет. Повторно притиснете го копчето “+”, интензитетот ќе се зголеми за еден степен. Највисок интензитет е 11. Притиснете го копчето “-” за да го намалите интензитетот на масажата за еден степен. Притиснете го копчето “Start / Mode” за да ја запрете масажата во секое време.

4. За да ја запрете масажата: Притиснете го копчето “Start / Mode” 2 секунди за да ја запрете масажата.

 

Забелешки:
1. Единицата ќе влезе во автоматски режим откако ќе се вклучи и автоматската програма ќе започне од режим на 5 нивоа. Прилагодете го интензитетот на вашата масажа според вашите лични преференци преку панелот со копчињата “+” и “-“.

 

Складирање и одржување на апаратот:

1. Складирање: Чувајте го масажерот чист и подалеку од области со висока влажност. Ако апаратот не се користи долго време, покријте го за да го заштитите од прашина и други загадувачи. Не го чувајте масажерпт на директна сончева светлина и на лесно запаливи места.

2. Чистење: Пред чистење, проверете дали апаратот е исклучен. Избришете ја прашината и нечистотијата со малку влажна крпа. Не користете абразивни и хемиски средства за чистење.

3. Чистење на панелот: Користете само сува крпа за чистење на панелот. Не користете влажни крпи бидејќи тоа може да предизвика оштетување.

 

Комплетот вклучува:

 • Масажер за грбот, рамената и вратот

2,190.00 ден 5,590.00 ден