-47%
, , ,

Машки тример за подстрижување


790.00 ден 1,500.00 ден

Прецизно подстрижување и безбедно бричење!

Брзо и лесно отстранување на влакна низ телото.

⭐⭐⭐

Мултифункционален уред кој ќе ви помогне да ја отстраните несаканата коса брзо и безболно, притоа без да користите вода или пена за бричење

Вашиот сигурен помошник во остварување на совршен изглед секој ден!

Идеален е за:

✅ Обликување на совршена брада

✅ Обликување на фризура

✅ Отстранување на косата околу вратот

✅ Отстранување на влакната од грбот, стомакот и рамениците

✅ Дизајниран да отстрани влакна на области кои со жилети и ножици е незгодно!

Ослободете се од несаканите влакна со само еден чекор!

➡️ Брзо и лесно отстранување на влакна низ телото.

➡️ Прецизно обликување на брада, бекембарди, мустаќи, итн.

➡️ Нема болка и потреба од пена за бричење.

Идеален за подарок!!
Можете да го понесете секаде со вас и во секое време да изгледате совршено!

ВАЖНО!!!
– Не се мокри.
– Ако користите само како тример без додатоци, поставете прст на белото копче на страната на главата за сечење и чувајте го под 45 степени.
– Ако се користи главата за бричење, чувајте ја под 90 степени.
– За поголема моќност, почекајте да се вчита (индикаторот трепка зелено) пред да се користи.

790.00 ден 1,500.00 ден