-41%
,

Новчаник за кредитни картички и пари


590.00 ден 1,000.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

КУПИ 1, и ДОБИ УШТЕ 1 БЕСПЛАТНО!
Елегантен, лесен и ултра квалитетен паричник.
Еве зошто сите го сакаат:
Изработен е од алуминиумска легура со што се овозможува да ги заштити магнетните ленти од вашите картички од оштетувања и ги задржува РФИД чиповите безбедно со блокирање на нивните сигнали од скенери.
Секогаш ги заштитува Вашите пари и кредитни картички бидејќи е отпорен на вода, така што содржината останува сува дури и ако Ви се истури вода.
Лесно на допир се овозможува брз пристап до картичките и парите и нејзината хармоника дизајн прави вадење на вашите картички многу лесно.
✔︎ Изработен е од високо квалитен алуминиум
✔︎ Многу ниска цена за најдобар квалитет
✔︎ Блокира РФИД скенирање од страна на крадци на вашите кредитни картички
✔︎ Шест прегради каде што можат да се сместат многу картички

590.00 ден 1,000.00 ден