-56%
,

Отварач 7 во 1 Kitchen Can Do


199.00 ден 450.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

Опис на производот:
Со Oтварачот 7 во 1 Kitchen Can Do ќе ставите крај во борбата со проблематичните кутии, тегли, шишиња, конзерви и сл. Со леснотија ќе отворате сè што е цврсто запечатено . Kitchen Can Do е решение за секоја домаќинка. Отварачот 7 во 1 Kitchen Can Do ќе го заврти секој капак, ќе отвори секој тегла и ќе отвори цврсто запечатена кутија.
Врши се наместо Вас. Подарете си удобност и леснотија во кујната со Oтварачот 7 во 1 Kitchen Can Do.
Функции:
Отвора кутии
Отвора шишиња
Ротира капачиња
Отвора тегли
Отвора конзерви
Подигнува капаци
Карактеристики:
Подобри резултати и брз пристап до речиси секоја површина.
Отворате конзерви и тегли, без да остануваат остри рабови по капачињата.

Како да нарачате:
За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон.Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

199.00 ден 450.00 ден