-45%

Паркинг сензори


990.00 ден 1,800.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

Паркирајте го вашиот автомобил безбедно❗️
Интелигентен систем за паркирање – Вашиот асистент со LCD Бекап радарска сензор опрема!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Овој интелегентен асистент со помош на LCD екран во боја Ви помага да ја паркирате вашата кола безбедно.
Направено да ги следи слепите точки на возилото Ви помага да избегнете удирање во ѕидови, други возила или други објекти.
Овој систем користи четири ултрасонични сензори за следење и мерење на растојанието помеѓу сензори и други објекти . Системот, исто така, обезбедува предупредувачки тон кога автомобилот доаѓа блиску до ѕид или предмети.
Едноставен за инсталација:
Одбележување на позицијата на сензори на задниот браник.Поврзете со кабли вклучени во пакетот за главниот модул.
Карактеристики:
LCD Дисплеј во боја
LCD екран кој го покажува растојанието во три насоки во исто време
Алармот со три чекори Биби звук
Броен дисплеј од 2.0 m до 0m
Спецификации:
Работен напон: DC 9V ~ 15V.
Номинален напон: 12V
Потрошувачка на енергија: макс. 1.5W
Одговара на далечина: 0.4m 2,0 m-
Аларм растојание: 0m-2.0 m
Екран: LCD дисплеј
Сензор дијаметар: 22mm
Агол сензор: 60 степени.
Работна температура: -30C до + 80C
Тип на аларм: Звучен сигнал
Аларм волумен: 65dB
Пакетот содржи:
4 парчиња сензори
Модул
LCD монитор
Кабли
Упатство за користење
Малопродажно пакување

Како да нарачате:
За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *НАРАЧАЈ ТУКА* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

990.00 ден 1,800.00 ден