-34%
, , , , , ,

Преса за отстранување на расцветаната коса


1,990.00 ден 3,000.00 ден

Уред кој ги отстранува расцветаните краеви на косата без да ја скрати должината на косата

Заштедете пари на скапите фризери❗️

Ги отстранува само расцветаните краеви на косата

Уникатен систем кои безбедно ги отстранува само оштетените краеви на косата, без притоа да ја скрати должината на косата

Првиот чекор е да ја измиете косата и да ги отстраните сите масла или производи за стилизирање. Косата треба да биде целосно сува пред да ја користите машината.
Во пресата треба да се стави не многу голем прамен коса. Ова дејство мора да се повтори најмалку три пати за да се отстранат сите оштетени краеви.

Има копче за контрола на насоката!
Благодарение на ова копче во рачката, следејќи ја насоката во панелот ќе биде можно да се насочува плочата и во двете насоки, особено, со цел да се овозможи користење на апаратот, како со десната, така и со левата рака.

Апаратот се нуди со две нивоа: едно кое ги скратува краевите со 8 мм и друго со 4 мм, додека машината се лизга низ косата, врвовите се привлекуваат од ротирачките внатрешни ножеви и сечат сувите краеви но не и должината на влакната.

Самата преса има контејнерче кое ги собира оштетените влакна, така што нема да имате влакна насекаде по користење на оваа преса

Резултатот е совршен

Твојата коса ќе биде здрава и ќе сјае❗️

Лесно се чисти!

Карактеристики:

Боја: црна
Напон: 100-240V;
Големина: 30,3 x 16 x 13 cm.

Гаранција 1 месец

1,990.00 ден 3,000.00 ден