-25%

Прочистувач за воздух со јонизатор – My Air JADE


8,999.00 ден 12,000.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

Дишете почист и поздрав воздух во вашиот дом или деловен простор!
Прочистувачите на воздух користат од шест до седум фази на прочистување за ефикасно да го прочистуваат загадениот воздух.
ПРОЧИСТУВААТ:
✔︎ Прашина,
✔︎ Чад,
✔︎ Полен,
✔︎ Мириси,
✔︎ Првутот од животни,
✔︎ Спори од мувла,
✔︎ Редуцира органски хемикалии кои се штетни за вашиот дом и животната средина и можат да го иритираат вашиот респираторен систем.
6 – 7 фази на Прочистување
MyAir ХЕПА филтерот ги филтрира 99,97% од респираторните надразнувачи и загадувачи, како што се алергени, полен, спори од мувла, прашина, првутот од животни, бактерии и вируси. Овој уред е одличен избор за луѓе кои имаат астма и алергија.
Филтерот ги елиминира бактериите и вирусите
Го редуцира чадот од цигари
Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,1 микрони
Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно против алргии
Активниот јаглен редуцира разни хемикалии
Ги отстранува спорите од мувла
Активниот јаглен и јонизаторот ги редуцираат мирисите од воздухот
Кој е изложен на најголем ризик и зошто е потребен прочистувач?
Фактот што смртноста е многу поголема во загадените подрачја кажува дека сите се изложени на ризик, но најчувствителни на него се децата, постарите лица и лицата кои веќе имаат срцеви или респираторни болести.
ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ!
Помогнете си сами на себе и на своите блиски!
Уверете се сами!
1 година гаранција!!!

8,999.00 ден 12,000.00 ден