-54%
, , , ,

Сецко за 11 различни сецкања


690.00 ден 1,500.00 ден

Ве мрзи да припремите салата⁉️

Сецко со 12 ултра остри ножеви за 11 различни сецкања !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Припремете свежа салата за само 1 мин !!

➡️ Вашиот помoшник за во кујна кој ќе ви го скрати времето за готвење од припремање до сервирање на храната ❗️

➡️ Вашите раце веке нема да мирисаат на разни зеленчуци, а и очите веке нема да ви солзат при сецкање кромид ❗️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Храната мора да биде исецкана на кубети, стапчиња или како и да посакате на парчиња и со тоа нема да заштедите само време него ќе имате и посредена кујна без ножеви и неред туку се скоцкано во еден

КАРАКТЕРИСТИКИ:

✅ Лесен за чистење и расклопување

✅ Свежо ви ја чува храната до 1500 мл

✅ Лесно и употребливо за секоја храна

✅ Ви заштедува време и пари

✅ Безбедно за деца

✅ Вашите прсти никогаш нема да ги допрат сечилата

✅ Храната ќе ви биде почиста зашто помалце ќе ви биде во раце

✅ 5 Различни делови за 11 начини на сецкање на храната
====================
Комплетот вклучува:

1 x Отстранлив горен дел со функција за самочистење
1 x основа за сечење
1 х 1500 ml контејнер со мерења
1 x Капак за покривање за свежо чување во садот
1 x Двојно сечило за сечење ¼ ” x ¼ ” или ½ ” x ½ ” коцки
1 x Двојно сечило за сечење ¾ ” x ¾ ” или ¼ ” x 1 ½ ” коцки
1 x Двојно сечило (4 парчиња или 8 парчиња)
1 x Печат за сечење за горниот дел
1 x Делумно покривање на ножот
1 х Сечило со заштитник на сечилото
1 x Држач за храна со сечило
1 x решетка со заштитен капак

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

690.00 ден 1,500.00 ден