-39%
, , , , ,

Стимулатор за зацврстување на стомачни


790.00 ден 1,300.00 ден

Оформете ги вашите стомачни мускули без вежбање❗️

Вашата замена за фитнес

Без вежбање постигнувате резултати како на пример: затегнат стомак и намалени килограми❗️

Тајната на продуктот е:

ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите.

Придобивки од продуктот:

Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите мускули на телото и да добиете совршена фигура по последователна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво).

✅ Ергономски дизајниран насочен кон вежбање на стомачни мускули. Едноставно користење! Дизајниран со ергономијата насочена кон абдоминална мускулна вежба.

✅ Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои се задолжителни за да помогнат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите.

✅ Тоа е еднакво на 2000м трчање, и 60 минути на вежбање.

✅ Можете да го користите овој стимулатор во секое време, насекаде. Тој е супер лесен и ултра тенок.

✅ Алуминиумски гел со висок квалитет, спроводливоста ја подобрува за 30%.

✅ ON / INC: притиснете еднаш за да го вклучите, притиснете повторно да го зголемите интензитетот, содржи 4 нивоа на интензитет,

✅ Притиснете повеќе пати, и ќе продолжите да го зголемувате интензитетот (ако го вклучите механизмот, но не го зголемите интензитетот, тој автоматски ќе се исклучи по 30 секунди).

✅ OFF / DEC: кога интензитетот не е најмал, притиснете го намалувањето на интензитетот, тогаш интензитетот е најмал, притиснете го и ќе се исклучи.

✅ ПРОГРАМА: има шест режими, еднаш притиснете, еднаш го менувате режимот. Ве молиме прочитајте ги Упатствата пред употреба.

Спецификација:

Големи:18 * 16,8 см
Главно материјално тело: ПЕТ смола гел
Пад: полиакриламид
ЕМС уреди: 3 ААА батерии (не се вклучени)
Влезен извор на енергија: 100-240V, 50 / 60Hz
Излез: DC5V 1000mA

Забелешка:
На следниве лица не им е дозволено да го користат производот или може да предизвикаат несреќи, проблеми со кожата и телото:
– Интернационално трансплантиран електронски медицински уред, како што се пејсмејкери
– Електронска медицинска опрема за поддршка на живот како вештачка кардиопумонарна машина
– Електронски медицински помагала поврзани со телото, како што е електрокардиограм скенер
– Жените кои се бремени или неодамна родиле.
– Не користете го кога спиете

790.00 ден 1,300.00 ден