-27%
, ,

Чешма и бојлер 2 во 1 за греење на вода


2,390.00 ден 3,290.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

Лесно користење и одржување
Предвидено е за мијалник и садопери,чиј довод на вода е од под, а не од ѕидот
Идеален е за бањи, кујни, куќи, гаражи …
Заштита од прегревање
Автоматско исклучување
Топла вода од чешмата во секое време во кујната, бањата, работилницата, гаражата …
Со Чешмата и бојлер 2 во 1 за брзо греење на вода, за само 5 секунди имате топла вода во неограничени количини до 60 ° C!
Многу е едноставно – само поставете го на мијалникот и вклучете го во струја!
И имате топла вода за 5 секунди!После тоа, ќе имате топла вода што ќе се користи постојано.
Едноставно и паметно решение за згради без топла вода!
Оваа чешма и бојлер може да ја загрее водата до 60 ° C, црвеното светло покажува кога грејачот е подготвен за да се користи топлата вода.
Ако сакате ладна вода, само движете ја рачката на менувачот назад. Капацитетот е 1,5 до 2 литри вода во минута.

2,390.00 ден 3,290.00 ден