-50%
, ,

ZERO SMOKE


790.00 ден 1,590.00 ден

  • Нарачајте без никаков ризик
  • Достава низ цела Македонија
  • Плаќање при достава
  • topprodukti.fastDelivery

ZERO SMOKE
Откажете се од пушењето брзо иедноставно! Zerosmoke користи 2 биомагнети позиционирани на посебно место на надворешното уво кои ќе ви помогнат да ја потиснете желбата за цигари на сличен начин како да одите на Терапија со хипноза или Акупулктура, но без употреба на игли.
Магнетот прекриен со 24k злато има функција на природен спроводник и штити од алергиски реакции.
Се мести на увото за неколку секунди и потоа можете да го носите во текот на целодневните активности.
Предности:
Не содржи хемикалии
Без употреба на апчиња
Без несакани ефекти
Без рок на употреба
Неразделивите карактристики на двата био магнети ги задржуваат во првичната положба
Zerosmoke е дизајниран во согласностсо интернационалната регулатива за дизајн и производство

Како да нарачате:
За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да не контактирате на нашиот телефонски број за нарачки 071 672 729!
ВНИМАНИЕ !!! Пред испраќање на сите нарачки, нашите консултанти ги потврдуваат преку телефон. Пред достава ќе ве контактира курирската служба. Ве молиме повторно проверете дали Вашиот телефонски број е внесен правилно, за да се избегне претстојното одложување на нарачката.
Ви Благодариме!

790.00 ден 1,590.00 ден